Moniek Mors

Moniek Mors

Ik ben Moniek Mors: coach, trainer, ADHD-specialist en mensen-mens pur sang. In mijn begeleiding zijn vertrouwen, verbinden en atonomie sleutelbegrippen. Na mijn hbo-opleiding jeugdwelzijnswerk heb ik veel met kinderen en ouders gewerkt, o.a. in een kindertehuis en een medisch kleuterdagverblijf.
In 2001 ben ik gaan werken bij JSO Expertisecentrum voor jeugd, samenleving en ontwikkeling. Daar heb ik me steeds meer gespecialiseerd in het geven van training en coaching aan beroepskrachten.
Tijdens mijn werk kwam ik veel in aanraking met kinderen met ADHD/ADD, en ook met hun ouders, die regelmatig zichzelf herkenden in hun kinderen en niet zelden zelf ook een diagnose kregen. Ook in mijn familie viel de term ‘ADHD’, en ik merkte dat ik nieuwsgierig werd naar hoe ik mijn coachkwaliteiten effectiever kon inzetten voor mensen met ADHD en ADD. Gedreven door mijn eigen zoektocht heb ik me als ADHD-coach laten opleiden, en heb ik daarnaast ook Systemisch Werken, NLP en Oplossingsgericht Werken aan mijn gereedschapskist toegevoegd. Van 2014-2016 heb ik als coach voor ADHD-centrum Nederland gewerkt en zo mijn expertise rondom ADHD/ADD verder uitgebouwd en aangescherpt. Ik werk graag met volwassenen en jongvolwassenen die door ADHD/ADD vastlopen in werk, school, studie of persoonlijk leven. Daarnaast ondersteun ik vanuit mijn pedagogische achtergrond ouders en kinderen in hun zoektocht rondom ADHD/ADD. Coachen en trainen zijn mijn passie, persoonlijke groei van mensen is voor mij de kern van het werk.

Opleidingen

  • Gecertificeerd (ADHD)coach (ADHD-centrum Nederland/De eerste verdieping, Delft)
  • Systemische Pedagogiek (Bert Hellingerinstituut, Groningen)
  • NLP Practitioner (De eerste verdieping, Delft)
  • Video-interactiebegeleiding VIB 1 en 2 (de Meeuw, Christine Brons, Rotterdam)
  • Gecertificeerd trainer diverse voor- en vroegschoolse educatiemethodieken
  • HBO Jeugdwelzijnswerk (Mater Dei, Den Haag)