Avondworkshop: ‘ADHD en de loyaliteit naar het gezin van herkomst’

Deze workshop is bedoeld voor mensen die breder willen kijken naar ADHD en ADD dan alleen de aanleg en de praktische handvatten. Welke rol speelt de ADHD/ADD in het familiesysteem? Als we vanuit de principes van familieopstellingen en de systeemtheorie kijken naar mensen die ADHD/ADD hebben, dan stellen wij ons op deze avond de vraag: hoe zorgen de drie basisprincipes van Binding, Volgorde en De-balans-van-geven-en-nemen ervoor dat ADHD/ADD patronen zich herhalen? Waar zit iemand vast in een loyaliteit en hoe zou dat doorbroken kunnen worden? De avond zal bestaan uit oefeningen in de ruimte en uitleg over hoe vanuit de systeemtheorie naar ADHD/ADD gekeken kan worden.

Na afloop van de workshop weet je meer over hoe je naar ADHD/ADD kunt kijken vanuit het gezinssysteem. Ook als je nog geen ervaring hebt met familieopstellingen en toch nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom. Data,  kosten en locatie: zie agendaLet op! Het aantal plaatsen is beperkt dus opgeven is noodzakelijk. Geef je op door het invullen van het inschrijfformulier.

Ben je geïnteresseerd in Systemisch Werk en Familieopstellingen in het algemeen? Tina Wrede organiseert regelmatig dagen en avonden over dit onderwerp. Kijk hier voor meer informatie.

Inschrijfformulier Agenda